UPORABA V KULINARIKI: Odlično se poda k juham, mesno-zelenjavnim jedem, enolončnicam, solatam.....
V KULINARIKI: Uporabljamo jo v poticah in drugem pecivu - dajemo jo v juho, omake, skuto, želej...
V KULINARIKI: Mehko dlakasti, nazobčani in pisani listi imajo vonj po ananasu. Zaradi pisanih ...
V KULINARIKI: Dodajamo ga solatam, kot so paradižnikova, fižolova, krompirjeva, različnim enol...
V KULINARIKI: Uporabljamo ga za gobje jedi, mastne jedi, pečen krompir, mešana jajca s slanino,...
V KULINARIKI: - Ima čudovit vonj po limonah. - ...
V KULINARIKI: - Poda k vsemu sadnemu - pecivu, sol...
ZDRAVILNE LASTNOSTI: Uporaba v obliki čaja, kopeli, obloge: -  ...
V KULINARIKI: - Sveže in posušene liste uporabljam...
V KULINARIKI: - 3-4 mlade listke pojemo vsak dan, ...
V preteklosti so ga veliko uporabljali kot začimbo, kot zdravilna rastlina pa se uporablja kot z...
V KULINARIKI: Uporabimo jo lahko kot svežo ali posušeno začimbo. Delamo namaze, iz listov prip...